Recension av Ice Hockey sloten från Playtech

Det finns en massa fina slots som handlar om sport. Stora spelföretag som Playtech och Microgaming tävlar om att skapa den allra bästa hockeysloten. En del menar att den just nu är Ice Hockey från Playtech och det ligger det en hel del i. Det här är en snygg slot med flera bonusspel. Ice Hockey sloten har fem hjul och 15 vinstlinjer. När du drar igång spelet så kommer du att kunna välja vilka lag som ska spela mot varandra. Det här kommer att få betydelse för bonusspel så läs lite mer om detta innan du drar igång spelautomaten.

På hjulen så finns det spelkort och de ger lägsta vinsterna. Mer blir det med spelare från lagen som du har valt och specialsymboler som pucken, ishockey-loggan, en wild symbol och gratisspel-symbolen.

Bonusspel

Låt oss genast dyka ner i det som är så kul med denna slot, nämligen bonusspelen. När du väl har valt de två lag som du vill ska tävla mot varandra så kommer du att se att hjulen har spelarna från dessa lag. Hemmalaget skapar vinstkombinationer från vänster till höger medan bortalaget skapar vinster från höger till vänster.

Free spins

Om du får minst två free games symboler på hjul 1 och 5 så blir det 12 free spins. Här kommer spelarna bara att komma från ett lag. Det gör det lite lättare att snurra fram vinstkombinationer. Man kan vinna från båda hållen då det snurras free spins.

Pass the Puck bonusspel

Man kan få pucken på hjul 2 eller 4. För att det ska bli bonusspel så ska den hamna till höger om en av dina hemmaspelare på hjul 2, eller till vänster om en av bortaspelarna på hjul 4. När detta inträffar så kommer pucken att skickas mellan spelarna på skärmen. Det här ger dig 3 gånger den totala satsningen för varje spelare som pucken rör vid. Det här kan låta komplicerat men är inte det! Det hela flyter på snabbt och enkelt och du kommer att förstå då du väl når bonusspelet.

Satsningar för små och stora budgetar

Du kan satsa smått och stort på detta spel. Myntstorlekarna går från 0.01 till 75. Du ställer in din satsning under hjulen och sedan så är det bara att snurra igång. Det är tur som avgör om du vinner. Även om du väljer ett visst lag istället för ett annat så ska du inte tro att det här kommer att påverka vinstchanserna. Valet handlar mycket mer om spelglädje så välj på ett sätt som passar din personlighet.

Det är faktiskt kul att välja lag men det ska sägas att det bara finns lag från stora hockeynationer. Det får man ändå förstå då sloten inte kan ha hur mycket data som helst. Testa spelet i demoversion eller med bonuspengar för att våga leka fritt på den. Då kommer du snabbt att förstå hur du ska satsa och se charmen med spelet.

Fin musik och grafik

En stor fördel med Playtechs Ice Hockey slot är att den har mycket fin grafik. Man har tänkt på detaljer och så har man lagt till ett ljudspår som passar mycket bra. Det här är en spelautomat som håller hög klass rent designmässigt och det är förstås något som man kan förvänta sig av en så stor aktör inom spelbranschen som Playtech. Layouten är tydlig och man tröttnar inte på spelet i första taget.

Vad säger spelare om Ice Hockey sloten?

Många är positiva till vinsterna som man kan få in med sloten. En jackpott på 10 000 mynt är inte illa och så kan man ju få in 5000 mynt i ett nafs om man får upp fem av toppspelarna på hjulen. Dessutom så har detta spel kommit med lite nyheter vad gäller Playtech slots och det gillas också. Det går snabbt att snurra igång och små satsningar gör att man vågar testa spelet på riktigt. Det här är ett spel som du bör testa då du spelar i ett casino med spel från Playtech slots nästa gång!

ishockey slot playtech